Bayern München tiedotti viime viikon perjantaina antaneensa potkut Julian Nagelsmannille.

Nagelsmann ehti valmentaa Bayernia puolentoista vuoden ajan. Bayern palkkasi Thomas Tuchelin uudeksi päävalmentajakseen.

Saksalaismediassa on väitetty Nagelsmannin menettäneen otteensa joukkueen pukukopista. Sittemmin muun muassa Joshua Kimmich ja Leon Goretzka ovat kieltäneet median väitteet.

Saksalaislehti Bild heitti lisää bensaa liekkeihin alkuviikosta kerrottuaan Sadio Manén reaktiosta peliaikaansa Mestarien liigan neljännesvälierien jälkimmäisessä osaottelussa, kun Bayern voitti PSG:n 2-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 3-0. Mané pelasi jälkimmäisessä osassa vain kahdeksan minuuttia.

Lehden mukaan Mané kritisoi avoimesti Nagelsmannia joukkuetoverien edessä ottelun jälkeen ja kyseenalaisti pienen peliaikansa. Joukkue odotti Nagelsmannin antavan Manélle rangaistuksen, mutta toisin kävi. Nagelsmann nosti Manén seuraavassa ottelussa avauskokoonpanoon. Joukkueen mielestä Nagelsmann pelästyi Manén avautumista.

Bayernin seurajohto sai tietää tapauksesta vasta myöhemmin. Bildin mukaan seurajohto huomasi Nagelsmannin menettäneen hallinnan pukukopista. Lähde kertoo seurajohdon huomanneen, ettei Nagelsmannilla ollut enää auktoriteettia johtaa joukkuetta ja se johti valmentajan potkuihin.