Manchester City on luottavainen Jude Bellinghamin hankinnan suhteen, kertoo ESPN.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Manchester City on halukas hankkimaan Bellinghamin Borussia Dortmundista kuluvan kauden jälkeen ja uskoo kykenevänsä houkuttelemaan nuorukaisen seuraan. Bellingham lukeutuu Manchester Cityn kesän siirtoikkunan ykköstavoitteisiin.

Manchester City ei ole luonnollisesti ainoa Bellinghamin kintereillä oleva seura. Lähteen mukaan Real Madrid ja Liverpool ovat edelleen mukana kisassa. ESPN pitää Real Madridia huomattavasti Liverpoolia todennäköisempänä kohteena Bellinghamille.

Dortmund yrittää edelleen pitää kiinni Bellinghamista. Dortmund teki pelaajalleen valtavan jatkosopimustarjouksen muutama viikko sitten, mutta Bellingham ei ole toistaiseksi vastannut siihen mitään.

Jos Dortmund myy Bellinghamin kuluvan kauden jälkeen, on siirtosumman sanottu olevan selvästi yli sata miljoonaa euroa.