Bayern Münchenin päävalmentaja vaihtuu hyvin pian.

Siirtomarkkinoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano twiittaa, että Bayern on antamassa potkut Julian Nagelsmannille. Uusi päävalmentaja on Thomas Tuchel. Viimeksi Tuchel valmensi Chelseaa, mutta sai sieltä potkut aivan tämän kauden alussa. Siitä lähtien Tuchel on ollut työtön.

35-vuotias Nagelsmann on valmentanut Bayernia kesästä 2021 lähtien. Sopimus periaatteessa ulottuu kesään 2026.

Ensimmäisellä kaudellaan Nagelsmann johdatti joukkueen Bundesliigan mestariksi. Tällä kaudella on ollut vähän tahmeampaa. Siitä huolimatta Bayern on sarjassa toisena, vain pisteen Borussia Dortmundia perässä. Lisäksi Bayern on Mestarien liigan puolivälierissä ja yksi suurimpia suosikkeja kilpailun voittajaksi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Exclusive news confirmed: Thomas Tuchel becomes new FC Bayern head coach, full agreement in place. He has already accepted the job. #FCBayern

Contract agreed, documents are being prepared tonight.

Päivitys klo 23.34: Bayernin harkinta potkuista on muuttunut illan mittaan siihen, että Bayern on päätynyt antamaan potkut.