Ranskan entinen kippari ja ykkösvahti Hugo Lloris toivoo, että tähtihyökkääjä Kylian Mbappé ottaa hänen roolinsa maajoukkueen kapteenina.

Tottenhamia edustava Lloris, 36, lopetti maajoukkueuransa Qatarin MM-kisojen jälkeen pelattuaan ennätykselliset 145 A-maaottelua Ranskan paidassa.

Paris Saint-Germainin kultapoika Mbappélla on ikää vasta 24 vuotta, mutta Lloris näkee hänet oivallisena johtajana Les Bleusille.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Actu Bleus

@actubleus_
🇫🇷 BREAKING ! 🔴

Didier Deschamps choisira le nouveau capitaine de l'Équipe de France DEMAIN. ⏳

Ce sera Kylian Mbappé ou Antoine Griezmann. ©️

(Téléfoot)

Maailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Mbappé on pelannut A-maajoukkueessa 66 ottelua tehden niissä yhteensä 36 maalia. Hän on Lloris’n tavoin vuoden 2018 maailmanmestari, ja Qatarin MM-finaalissa hän painoi hattutempun Argentiinaa vastaan.

– On yksi pelaaja, josta on tulossa entistä voimakkaampi kaikilla osa-alueilla kentällä ja sen ulkopuolella ja jopa pukuhuoneen toiminnassa – se on Kylian Mbappé, sanoi Lloris GFFN:n mukaan, kun häneltä kysyttiin, kenestä hän haluaa uuden kapteenin.

GFFN kertoo, että Mbappén lisäksi potentiaalinen ehdokas Ranskan uudeksi kippariksi on Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann, 31, joka on toiminut maajoukkueen kapteenina kerran urallaan. Téléfootin mukaan valinta tapahtuu juurikin Mbappén ja Griezmannin välillä.

Ranska kohtaa tässä kuussa EM-karsintojen avausotteluissaan Hollannin (24.3.) ja Irlannin (27.3.).