Paul Pogba siirtyi Juventukseen viime kesänä vapaana agenttina.

Pogban sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyi, eikä keskikenttäpelaaja suostunut saamaansa jatkosopimustarjoukseen. Pogba edusti Juventusta vuodet 2012-16, joten torinolaisjätti on pelaajalle hyvin tuttu seura.

Pogban kausi on tosin mennyt täysin penkin alle. Pogba loukkasi polveaan harjoituskaudella. Pelaaja ei kuitenkaan suostunut menemään leikkaukseen päästäkseen mukaan Ranskan MM-kisajoukkueeseen. Lopulta polvi ei kuitenkaan kuntoutunut riittävän hyvin ilman leikkausta, joten Pogba meni operaatioon ja palasi joukkueen harjoitusvahvuuteen tammikuussa.

Pogba on toistaiseksi pelannut kuluvalla kaudella noin puoli tuntia Juventuksen kanssa. Pogba sai aiemmin tällä viikolla lihasvamman ja on noin kuukauden sivussa pelikentiltä.

Italialaismediassa on kirjoitettu siitä, miten Juventus haluaisi jo päästä eroon joukkueen palkkakuninkaasta. Pogba tienaa bonuksineen noin kymmenen miljoonaa euroa kaudessa.

Juventuksen seurajohtoon kuuluva Francesco Calvo kumosi väitteet, mutta myönsi, ettei seura ole suinkaan tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen.

– Paul on ensimmäinen, joka ei ole tyytyväinen tilanteeseensa. Emme ole päättäneet aikovamme päästä hänestä eroon. Paul saapui Juventukseen 19-vuotiaana ja tuntee meidät. Hän tietää, että olemme yksi suuri perhe, joka antaa ja vaatii paljon. Uskomme häneen paljon. Jos emme uskoisi, emme olisi myöskään tehneet hänen kanssaan nelivuotista sopimusta. Paul tietää, mitä odotamme häneltä. Puhumme hänen kanssaan päivittäin. Paul tietää, että olemme hänen lähellään, mutta myös sen, ettemme ole onnellisia. Ei hänkään ole onnellinen.

LUE MYÖS