Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva nimesi joukkueensa maaliskuun EM-karsintaotteluihin tiistaina Helsingissä.

EM-karsinnat alkavat Huuhkajien osalta ensi viikon torstaina 24. maaliskuuta vierasottelulla Tanskaa vastaan. Ottelu pelataan Parkenilla Kööpenhaminassa. Maaotteluikkunan jälkimmäinen ottelu pelataan ensi viikon sunnuntaina, kun Pohjois-Irlanti isännöi Huuhkajia karsintojen toisella ottelukierroksella.

Kanerva lähtee EM-karsinta-avaukseen varsin tutulla ja odotetulla joukkueella. Huuhkajat pelasi tammikuussa Portugalissa harjoitusottelut Ruotsia ja Viroa vastaan. Tammikuun leiritykseltä mukana ovat vain Viljami Sinisalo, Arttu Hoskonen, Richard Jensen, Robert Ivanov, Pyry Soiri ja Niilo Mäenpää.

Joukkuetta tullaan täydentämään kahdella pelaajalla.

Huuhkajat maaliskuun EM-karsintaotteluissa

Maalivahdit: Lukas Hradecky, Jesse Joronen, Viljami Sinisalo

Puolustajat: Richard Jensen, Arttu Hoskonen, Leo Väisänen, Robert Ivanov, Nikolai Alho, Pyry Soiri, Tuomas Ollila, Matti Peltola, Noah Pallas

Keskikenttäpelaajat ja hyökkääjät: Robin Lod, Robert Taylor, Glen Kamara, Rasmus Schüller, Anssi Suhonen, Niilo Mäenpää, Ilmari Niskanen, Kaan Kairinen, Fredrik Jensen, Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo, Benjamin Källman, Marcus Forss, Oliver Antman

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐉𝐨𝐮𝐤𝐤𝐮𝐞𝐞𝐧𝐣𝐮𝐥𝐤𝐢𝐬𝐭𝐮𝐬 – 𝐒𝐪𝐮𝐚𝐝 𝐚𝐧𝐧𝐨𝐮𝐧𝐜𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭! | Tätähän te odotitte! 24 Huuhkajaa valmiina kisapaikan metsästykseen. 🦉 | ➡ palloliitto.fi/ajankohtaista/…

Comments, please! 💬

#Huuhkajat #EURO2024 #DENFIN #NIRFIN #MeOlemmeSuomi