Erling Haaland siirtyi viime kesänä Borussia Dortmundista Manchester Cityyn.

Manchester City maksoi Haalandista noin 60 miljoonaa euroa. Haaland pelaa suorastaan hurjaa kautta uudessa seurassaan. Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on 36 ottelussa syntynyt yhteensä jopa 39 maalia. 

Tiistaina Haaland iski viisi maalia RB Leipzigin verkkoon Mestarien liigan neljännesvälierien jälkimmäisessä osassa.

Catalunya Ràdion Tot Costa -ohjelman saamien tietojen mukaan Haalandin sopimuksessa oleva 200 miljoonan euron ulosostopykälä on sittenkin aktivoitavissa vasta kesällä 2025.

Pep Guardiola allekirjoitti hiljattain Manchester Cityn kanssa uuden jatkosopimuksen. Sen myötä Haalandin ulosostopykälän aktivoimisvuosi siirtyi kesästä 2024 vuodella eteenpäin. Haalandin sopimuksessa oli alun perin pykälä, jolla 200 miljoonan euron ulosostopykälän aktivoimisaikaa siirretään vuodella eteenpäin, jos Guardiola tekee jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa.

Guardiola on valmentanut Manchester Cityä kesästä 2016 lähtien. Uusi sopimus kestää kesään 2025 saakka.