Napoli eteni keskiviikkona ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon, kun se kukisti Eintracht Frankfurtin kotikentällään 3-0 ja voitti otteluparin yhteismaalein 5-0.

Luciani Spallettin luotsaama Napoli on ollut yksi Euroopan vakuuttavimmista joukkueista koko kaudella. Se johtaa Italian Serie A:ta peräti 18 pisteen erolla Internazionaleen, eikä se ole hävinnyt koko sesongin aikana kuin neljä peliä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola ylisti aiemmin tällä viikolla Napolia ”Euroopan luultavasti parhaaksi joukkueeksi”.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Italian Football TV

@IFTVofficial
4 out of the 8 teams in the Champions League quarter-finals are coached by Italians 🇮🇹

• Carlo Ancelotti (Real Madrid)
• Stefano Pioli (Milan)
• Luciano Spalletti (Napoli)
• Simone Inzaghi (Inter)

Spallettilta kysyttiin Guardiolan kehuista keskiviikkona. Italialaisluotsi ei usko, että hänen kollegansa puhui hyvää Napolista vain kehuakseen Serie A:n kärkijoukkuetta.

– En tunne ylpeyttä [Guardiolan kommenteista], en tunne mitään. Tiedän tämän pelin, jota kaikki pelaavat painostaakseen toisiaan, sanoi Spalletti Amazon Prime Italian haastattelussa.

– Laitammeko Napolin Manchester Cityn edelle? Jos he voivat käyttää 900 miljoonaa euroa verrattuna meidän 9 miljoonaan euroon, siihen täytyy olla jokin syy.

– Se on peli, jossa meitä nostetaan ylös, jotta he voivat kaataa meidät.

Mestarien liigan puolivälieräparit arvotaan perjantaina.