Mestarien liigan neljännesvälierät pelattiin loppuun keskiviikkoiltana.

Real Madrid ja Liverpool iskivät yhteen Bernabéulla ja Napoli kohtasi Eintracht Frankfurtin Etelä-Italiassa. Otteluparit olivat jo käytännössä ratkenneet avausosissa. Real Madrid voitti Liverpoolin Anfieldilla 5-2, ja Napoli kukisti Eintrachtin Saksassa 2-0, joten kummassakaan osassa ei ollut sen suuremmin pelattavaa.

Napoli voitti Eintrachtin keskiviikkona tyylipuhtaasti 3-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 5-0. Victor Osimhen iski kaksi maalia Eintrachtin verkkoon Stadio Diego Armando Maradonalla. Osimhen on viimeistellyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä komeat 23 maalia.

Real Madrid voitti Liverpoolin Karim Benzeman maalilla 1-0, ja eteni jatkoon yhteismaalein 6-2.

Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet ovat nyt selvillä. Puolivälieräparit arvotaan perjantaina Sveitsissä.

Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet

Napoli
Real Madrid
Bayern München
AC Milan
Internazionale
Chelsea
Manchester City
Benfica