Leo Messi sai pariisilaismedialta täyslaidallisen keskiviikkoisen Mestarien liigan ottelun jälkeen.

Bayern München pudotti Messin edustaman PSG:n Mestarien liigasta jo neljännesvälierävaiheessa. PSG putosi myös viime kaudella Mestarien liigasta neljännesvälierissä – silloin Real Madridin käsittelyssä.

Messi oli varjojen mailla Münchenin illassa.

Pelaajaurallaan 180 ottelua PSG:n edustusjoukkueessa pelannut Jérôme Rothen latasi suorat sanat Messistä RMC:n haastattelussa. Rothenin mukaan on samantekevää, mitä Messi tekee Ranskan pääsarjassa, jos hän katoaa kuvasta Mestarien liigan ratkaisuotteluissa.

– Emme halua Messiä joukkueeseen. Messi ei halua panostaa tähän seuraan. Näin Messin kommentit, joissa hän sanoi olevansa hyvässä iskussa. Miten olet hyvässä iskussa? Koska teit 18 maalia ja annoit 16 maalisyöttöä Angerseja ja Clermonteja vastaan? Mutta katoat täysin otteluissa, jotka todella merkkaavat.

Rothenin mukaan PSG teki suuren virheen palkatessaan Messin. Osapuolet neuvottelevat parhaillaan jatkosopimuksesta. Rothen toivoo, ettei sellaista synny.

– Messi voisi kunnioittaa edes hieman PSG:tä, joka maksaa hänen palkkansa. Vain PSG kykenee maksamaan hänelle tuollaista palkkaa ja PSG meni molemmat jalat edellä tähän ansaan, koska seura oletti Messin auttavan heitä voittamaan. Mutta ei hän ole voittanut seuralle yhtään mitään. Jos huomenna saan kuulla Messin tekevän jatkosopimuksen PSG:n kanssa, menen lakkoon, enkä aio enää mennä Parc des Princesille.

LUE MYÖS