Pahimmat loukkaantumisongelmat selättänyt Fredrik Jensen on viimein päässyt kiinni säännölliseen peliminuutteihin Saksan Bundesliigassa Augsburgin paidassa.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja on saanut tällä kaudella viikottaista vastuuta seurassaan. Jensen, 25, on tehnyt 17 Bundesliigan otteluun myös kaksi maalia.

Ero viime kauteen on merkittävä, jolloin peliaikaa tuli vain 12 sarjapelissä.

Kropan pysyminen ehjänä on ollut Jensenille vaikeiden aikojen jälkeen huojentavaa.

– On ollut vuosien aikana ylä- ja alamäkiä. Tärkeintä minulle on, että se kroppa pysyy kunnossa ja voin olla aina mukana, Jensen kommentoi SuomiFutis-sivustolle Huuhkajien etämediatilaisuudessa.

– Nyt ollut suhteellisen hyvä kunto. Siinä jäi kaksi peliä väliin, kun pari viikkoa sitten oli kantapäässä vähän ongelmaa, mutta se ei haittaa minua enää.

Jensen solmi tammikuussa Augsburgin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Keskikenttäpelaaja tuntee, että hänellä on saksalaisseuralle vielä paljon annettavaa.

Tärkeintä on, että mies nauttii nyt seuran luottamuksesta ja peliaikaa tulee.

– Kyllä itsellä on sellainen fiilis, että se minun aikani Augsburgissa on ollut niin ylös/alas, että työ siellä on vielä kesken. Haluan saada sen vahvistuksen itselleni, että pystyn tähän ja kroppakin pystyy. Nyt on pari vuotta diilissä niin aikaa on,

– Jos olisin Augsburgin mielestä ihan p*ska niin, eivät he olisi silloin antaneet uutta sopimusta. Olen puhunut paljon seuran kanssa ja sitä luottamusta on.

Jensen on veljensä Richardin kanssa mukana Suomen EM-karsinnat avaavassa ryhmässä. Huuhkajat kohtaa torstaina Kööpenhaminan Parkenilla Tanskan. Sunnuntaina vuorossa on vierailu Pohjois-Irlantiin.

Joni Ahokas
Twitter: @AhokasJoni

LUE MYÖS!