Veikkausliigaan alkaneeksi kaudeksi noussut KTP tiedotti keskiviikkona tehneensä sopimuksen Miguel Ángel Juncon, eli tuttavallisemmin Mikan kanssa. Mikan sopimus kattaa kauden 2023.

Mika on KTP:lle toden totta tuttu pelaaja, sillä hän oli viime kaudella nostamassa seuraa Veikkausliigaan. Mika voitti viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden, vaikka kärsi loukkaantumisista. Kun yläloppusarja lasketaan mukaan, syntyi 17 ottelussa yhteensä jopa 15 maalia.

29-vuotias espanjalaishyökkääjä pelasi KTP:n paidassa Ykköstä myös kaudella 2020. KTP nousi myös silloin Veikkausliigaan, ja Mika iski sarjakaudella komeat 11 maalia.

KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko uskoo Mikan kykenevän tekemään kaksinumeroisen maalimäärän myös Veikkausliigassa.

– Mika tuo joukkueen yläkertaan lisää laatua. Meillä on ollut koko ajan optiona, että mahdollisesti hankkisimme vielä ysipaikalle pelaajan. Nyt asia sitten konkretisoitui. Mika on erityylinen pelaaja kuin meidän muut hyökkääjämme ja nyt valmennuksella on erilaisia vaihtoehtoja. Näemme hänen osaamisensa riittävän liigatasolla. Uskomme, että hän pystyy sielläkin naputtamaan sen 10 maalia, Ikävalko totesi seuran tiedotteessa.

Lähde: KTP

KTP

@KTPKotka
KTP proudly presents… 🚨

¡Él está aquí de nuevo! – Mika tekee paluun vihreävalkoisiin

Pelaajien asunnot tarjoaa @kotkanasunnot

Videosta vastasi @daytonicproductions & @JesseOjala1

🎶 Molo Hasardi - Kaakon Valtakunta

#FromTheDocks #KTPKotka #Veikkausliiga