Eurooppa-liigan puolivälierät potkaistaan käyntiin torstai-iltana.

Juventus ja Sporting iskevät yhteen Torinossa.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri kertoi keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessaan ottavansa Paul Pogban mukaan Sporting-ottelun kokoonpanoonsa.

30-vuotiaan Pogban kausi on mennyt täysin penkin alle. Pogba ei pelannut syyskaudella minuuttiakaan polvivamman vuoksi. Pogban polvi operoitiin syyskuussa, eikä hän siten kyennyt osallistumaan MM-lopputurnaukseenkaan.

Pogba pelasi ensimmäiset minuuttinsa tällä kaudella 28. helmikuuta, kun Juventus voitti derbyssä Torinon. Pogba pelasi ottelussa 22 minuuttia. Pogba pelasi myös viikkoa myöhemmin 13 minuuttia AS Romalle kärsityssä tappiossa.

Sen jälkeen edessä oli jälleen tauko. Pogba nimittäin sai lihasvamman ja on ollut yli viiden viikon ajan sivussa pelikentiltä.

– Pogba on mukana kokoonpanossa. Torstaina näemme, missä kunnossa hän on ja kykeneekö hän pelaamaan. Pogba on ollut mukana harjoituksissa ja olisi tärkeää saada hänet joukkueen mukaan kauden viimeisille hetkille, Allegri totesi lehdistölle.

Pogba palasi viime kesänä Juventukseen vapaana agenttina. Pogba kuuluu joukkueen parhaiten palkattujen pelaajien joukkoon.