Stefano Pioli vahvistaa Olivier Giroud´n olevan pelikunnossa tiistain Mestarien liigan puolivälieräotteluun Napolin vieraana.

36-vuotiaalla Ranskan maajoukkuehyökkääjällä on ollut pientä loukkaantumisongelmaa ennen huomista kamppailua.

Giroud on kuitenkin matkustanut muun joukkueen mukana Napoliin. Milan-luotsi Pioli vakuuttaa konkarin olevan valmis minuutteihin.

– Giroud´lla oli pieni vaiva harjoituksissa. Hän on päässyt siitä yli ja valmis pelaamaan, Pioli kommentoi Giroud´n vaivaa lehdistölle.

Otteluparia yhdellä maalilla johtavaa Milania odottaa tiistain vierasottelussa uusi uhka. Avausosan ja Serie A:n edellisen Milanin 4-0-voittoon päättyneen kohtaamisen väliin jättänyt Victor Osimhen on toipunut pelikuntoon.

Osimhen, 24, on takonut tällä kaudella 21 maalia Serie A:ssa ja neljä Mestarien liigassa. Pioli ei aio muuttaa Milanin pelaamista pitääksen nigerialaisen kurissa.

– Hän on niin vahva, vaikuttava ja ratkaisukykyinen hyökkääjä. Me tulemme huomioimaan hänen kykynsä, mutta meillä on samaan aikaan oma tapamme pelata jalkapalloa, josta me emme luovu.

– Me näimme edellisissä Napoli-otteluissa, että siihen liittyy paljon oikeiden hetkien tunnistamista, hidastamista ja nopeuden lisäämistä. Se tulee olemaan vieläkin tärkeämpää Osimhenin kaltaista pelaajaa vastaan.

Milan voitti avausosan San Sirolla 1-0-lukemin. Toinen osaottelu käynnistyy huomenna kello 22:00 Suomen aikaa.

LUE MYÖS!