AC Milan voitti keskiviikkona Napolin kotikentällään 1-0 Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Napoli oli alkuun niskan päällä ja oli siirtyä johtoon jo ensimmäisellä minuutilla, mutta Milanin puolustus onnistui peittämään Khvitša Kvaratskhelian laukauksen, vaikka georgialaistähdellä oli enää puoliksi tyhjä maali tiellään.

Ainoasta maalista vastasi lopulta 40. minuutilla Milan, joka pääsi nopeaan hyökkäykseen Brahim Díazin nerokkaan käännähdyksen ansiosta. Pallo kulki Rafael Leãon kautta Ismael Bennacerille, joka tykitti pelivälineen sydämensä kyllyydestä verkkoon.

Napolin kiri jäi vaisuksi Milanin vahvaa puolustusta vastaan. Vieraiden urakka vaikeutui vielä entisestään toisella jaksolla, kun André-Frank Zambo Anguissa otti lyhyen ajan sisällä kaksi keltaista korttia kaadettuaan kummallakin kerralla Theo Hernándezin sääntöjen vastaisesti.

Vain hetkeä myöhemmin Napoli sai lisää huonoja uutisia toista osaottelua ajatellen, kun tähtitoppari Kim Min-jaen korttitili tuli täyteen. Hän on siis Zambo Anguissan kanssa pelikiellossa ensi tiistaina.

lllan toisessa Mestarien liigan ottelussa Real Madrid voitti Chelsean 2-0.