Jude Bellingham on valinnut Real Madridin uudeksi seurakseen, kertoo madridilaislehti AS.

AS:n mukaan Real Madridin ja Borussia Dortmundin väliset siirtoneuvottelut käynnistyvät seuraavien päivien aikana. Bellingham kokee Real Madridin olevan urheilullisesti paras vaihtoehto.

Real Madrid ei ole missään vaiheessa halunnut ryhtyä tarjouskilpailuun Liverpoolin ja Manchester Cityn kanssa. Real Madrid on sen sijaan odottanut saavansa Bellinghamilta vihreää valoa siirrolle, jonka jälkeen seura aloittaa neuvottelut Dortmundin kanssa.

Real Madrid on valmis maksamaan Bellinghamista 120 miljoonaa euroa. Real Madrid ei aio suostua suurempaan siirtosummaan ja jos Dortmund vaatii sellaista, siirto ei toteudu. Real Madrid on kuitenkin hyvin luottavainen sen suhteen, että Bellingham on saatavilla 120 miljoonalla eurolla.

Real Madridin edustajat matkustivat maaliskuussa Saksaan tapaamaan 19-vuotiasta keskikenttäpelaajaa ja hänen edustajiaan. Tapaaminen sujui hyvin ja Real Madrid luottaa siihen, että Bellingham siirtyy kesällä seuraan.