Bayern München koki melkoisen takaiskun tiistai-iltana.

Bayern hävisi Mestarien liigan puolivälierien avausosassa Manchester Citylle vieraskentällä tylysti 0-3. Manchester City lähti ottelupariin ennakkosuosikkina, mutta vain harva osasi odottaa yhtä tylyä lopputulosta Bayernin kannalta.

Bayernin tuore päävalmentaja Thomas Tuchel manasi joukkueen helppoja virheitä, jotka johtivat Manchester Cityn maaleihin.

– Mielestäni ansaitsimme ainakin yhden maalin ja lisäksi lahjoitimme Manchester Citylle maalin tai kaksi. Pelaajiltani puuttui itseluottamusta.

Tuchel on kuitenkin pääosin tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen, vaikka tiedostaakin, että lopputulos oli kaukana toivotusta.

– Tänään rakastuin hieman joukkueeseeni ja siihen, miten he pelasivat. Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta tämä ottelu oli todella viihdyttävä. Mutta silti pelaajiltani puuttui itseluottamusta ja tietenkin itse tulos oli kannaltamme huono. Tulos on todella huono, vaikka monilla ottelun hetkillä pidin siitä, miten joukkueeni pelasi. Vaikka se kuulostaakin oudolta, niin ottelu oli mielestäni viihdyttävä.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Münchenissä.

TIISTAIN TULOKSET
PvmOtteluTulos
17.05.2023Manchester CityMCIReal MadridMAD4-0
16.05.2023InternazionaleINTAC MilanACM1-0