Manchester United hankki Harry Maguiren Leicesteristä 87 miljoonalla eurolla kesällä 2019.

Toppari ei ole esiintynyt edukseen Manchester Unitedissa. Maguire on tullut ennemminkin tunnetuksi lukuisista virheistään. 

Kuluvalla kaudella Maguire on jäänyt hyvin pienelle peliajalle Manchester Unitedissa. Erik ten Hag siirsi kapteenin sivuun joukkueen avauskokoonpanosta. Maguire on päässyt vain seitsemän kertaa Manchester Unitedin avauskokoonpanoon Valioliigassa.

TyC Sports haastatteli Maguiren kanssa Manchester Unitedissa pelannutta Marcos Rojoa. Rojo kertoi suuttuneensa Ole Gunnar Solskjærille, joka peluutti ennemmin Maguirea avauksessaan.

– Pelasin todella hyvin Valioliigassa ja Eurooppa-liigassa, mutta olin pettynyt valmentajaani. Hän peluutti ennemmin Maguirea kuin minua. Nyt onneksi Maguire on siirretty sivuun avauksesta ja Lisandro Martínez on avauskokoonpanon toppari.

– Menin Solskjærin toimistolle ja sanoin, että joko päästät minut siirtymään muualle tai annat minulle peliaikaa. Hän vastasi joutuvansa peluuttamaan Maguirea, koska hänestä maksettiin paljon rahaa. Solskjærin mukaan Maguiren oli pelattava joka tapauksessa. Sanoin hänelle, että hemmetti nyt, päästä minut pelaamaan, koska Maguire tekee virheitä joka ottelussa.

Rojo pelasi Manchester Unitedissa myös legendaarisen Zlatan Ibrahimovićin kanssa. Rojo kertoi hauskan tarinan Ibrahimovićista.

– Ibrahimović saapui joukkueseen perjantaina. Hän harjoitteli kerran joukkueen kanssa ja matkusti ensimmäiseen otteluun kanssamme. Ibrahimović aloitti ottelun ja teki upean saksipotkumaalin. Sitten vastustaja tasoitti ottelun ja pelasimme huonosti. Ibrahimović tuli suuttuneena pukukoppiin ja huusi, ettemme voi pelata näin, koska olemme suuri seura. Ibrahimović saapui seuraan kymmenen minuuttia aiemmin ja oli jo huutamassa. Wayne Rooney, Bastian Schweinsteiger ja muut olivat vain hiljaa.