Paris Saint-Germain on poistanut tileiltään videon, jolla seura mainosti ensi kauden kausikorttejaan.

PSG:n julkaiseman videon pääosassa oli joukkueen tähtihyökkääjä Kylian Mbappé, joka ei ollut mielissään mainoksen sisällöstä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

PSG COMMUNITY

@psgcommunity_
🎟️ Kylian Mbappé au centre de la campagne d’abonnement du @PSG_inside pour la saison 2023/2024.

Seuls les Titis, Nuno Mendes, les Ultras et… Jonathan Calderwood figurent sur cette vidéo. 😳

Le message a le mérite d’être clair..

Mbappén, 24, mukaan hän ei ollut videolla nähtyjä kommentteja antaessaan tietoinen, että niitä käytettäisiin kausikortin mainonnassa.

Ranskan uusi maajoukkuekapteeni ei pitänyt myöskään siitä, että video pyöri niin vahvasti hänen ympärillään. Videolla ei näkynyt esimerkiksi ollenkaan hänen joukkuekavereitaan Lionel Messiä ja Neymaria, jotka ovat Mbappén tavoin isoja maailmantähtiä.

– Se vaikutti perushaastattelulta seuran mediapäivän aikana. En ole antanut hyväksyntääni videon julkaisulle, kommentoi Mbappé Instagramissa.

– Tämän takia taistelen yksilön kuvaoikeuksien puolesta. PSG on suuri seura ja suuri perhe, mutta se ei todellakaan ole Kylian Saint-Germain.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Statement from Kylian Mbappé in disagree with PSG campaign for 23/24 season tickets where he was involved almost everywhere.

“I was never informed of that — I don’t agree with that video published”.

“PSG is a top club and family — but it’s NOT Kylian Saint-Germain”.

Mbappé on aiemminkin esittänyt huoliaan pelaajien kuvaoikeuksiin liittyen. Maaliskuussa 2022 hän johti boikottia Ranskan maajoukkuepelaajien toimesta, jotka eivät halunneet nimeään yhdistettävän mainonnassa tiettyihin aloihin, kuten uhkapelisivustoihin ja pikaruokaketjuihin.

Viiime syyskuussa Mbappé päätti olla osallistumatta Ranskan maajoukkueen kuvauksiin, koska Ranskan jalkapalloliitto (FFF) kieltäytyi muuttamasta pelaajien kanssa tehtyä kuvaoikeussopimusta. Myöhemmin FFF ilmoitti muuttavansa sopimusta.