PSG suunnittelee ensi kautta ilman Leo Messiä, kertoo seuraa lähellä oleva Le Parisien.

PSG teki muutama kuukausi sitten Messille jatkosopimustarjouksen, mutta pelaaja ei ole edelleenkään vastannut siihen. Messin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voi vaihtaa kesällä maisemaa vapaana agenttina.

Osapuolet pääsivät joulukuussa verbaaliseen yhteisymmärrykseen ensi kauden mittaisesta jatkosopimuksesta, mutta sitä ei koskaan allekirjoitettu ja tällä hetkellä PSG:n on hyvin pessimistinen Messin jatkon suhteen.

Lehden mukaan Messin Jorge-isä vaati seuraa nostamaan poikansa palkkaa, koska hän voitti joulukuussa maailmanmestaruuden Argentiinan kanssa. PSG ei ole kuitenkaan ollut halukas nostamaan Messin palkkaa ja tarjoaa hänelle jatkosopimusta samoilla ehdoilla.

AS:n Messin lähipiiristä saamien tietojen mukaan argentiinalaistaituri odottaa edelleen, että PSG esittelee hänelle ensi kauden projektin ja muun muassa joukkueen uuden valmentajan. Nykyinen päävalmentaja Christophe Galtier jättänee pestinsä kuluvan kauden jälkeen.

Messin on kerrottu haluavan palata Barcelonaan. Barcelona haluaa seurahistoriansa parhaan pelaajan takaisin ja lähettää Messin edustajille pian sopimustarjouksen.

Vielä ei ole kuitenkaan varmaa, onko Barcelonalla varaa Messin paluuseen. Barcelona lähettää sopimustarjouksensa aluksi La Ligan tarkastettavaksi, joka katsoo, mahtuisiko sopimus Barcelonan parhaillaan täynnä olevaan palkkakattoon.