Kylian Mbappé julkaisi torstaina sosiaalisessa mediassa viestin, jossa hän paheksui PSG:n julkaisemaa kausikorttivideota.

PSG markkinoi ensi kauden kausikortteja kannattajilleen videolla, jossa Mbappé oli pääosassa ja puhui muun muassa joukkueesta ja kannattajista. Lue lisää tapauksesta täältä.

Le Parisienin saamien tietojen mukaan Mbappé on kyllästynyt siihen, miten ihmiset ajattelevat hänen olevan seuraa tärkeämpi henkilö, joka tekee päätökset valmentajista ja pelaajahankinnoista. Mbappé ei halua olla asemassa, jossa häntä pidetään muita tärkeämpänä. Lisäksi Mbappé ei halua ihmisten ajattelevan, että hänellä olisi poikkeuksellisen suuri ego.

Mbappé teki jatkosopimuksen PSG:n kanssa viime keväänä. 

Tuolloin ranskalaismediassa uutisoitiin PSG:n maksaneen Mbappélle muun muassa 200 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen. Lisäksi mediassa kerrottiin seurajohdon luvanneen Mbappélle, että hänen mielipidettään joukkueen valmennusjohdosta ja pelaajamateriaalista kuunneltaisiin ja sille annettaisiin painoarvoa.