Victor Osimhen on haluttu pelaaja siirtomarkkinoilla.

Se on tullut selväksi varsinkin kuluvan kauden aikana. Osimhen johtaa 21 maalillaan Serie A:n maalipörssiä ja on viemässä Napolin sarjamestariksi. Napoli johtaa Serie A:ta 19 pisteen erolla Lazioon.

Ranskalaisen RMC:n mukaan PSG on asettanut Osimhenin kesän siirtoikkunan ykköstavoitteekseen. Napolin odotetaan vaativan Osimhenista selvästi yli sadan miljoonan euron siirtokorvausta, mutta PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Campos pitää siitä huolimatta kärjen hankintaa hyvinkin mahdollisena.

Lähteen saamien tietojen mukaan PSG:n seurajohto suunnittelee tarjoavansa Napolille rahan lisäksi omia pelaajiaan pudottaakseen siirtosummaa. Seurajohto on valmis lähettämään Leandro Paredesin ja Mauro Icardin Napoliin. Paredes pelaa kuluvan kauden lainalla Juventuksessa ja Icardi Galatasarayssa. Juventus ei ole käyttämässä lainasopimuksessa olevaa osto-optiota, eikä Icardi halua jatkaa uraansa Turkissa.

Napolin seurajohdosta on todettu julkisuuteen, että Osimhen pelaa seurassa vielä monta vuotta, mutta todellisuus lienee erilainen. Sen sijaan Khvitša Kvaratskhelia on allekirjoittamassa Napolin kanssa jatkosopimuksen ja pelaa ainakin ensi kauden Luciano Spallettin alaisuudessa Etelä-Italiassa.