Zinédine Zidane on ollut työttömänä noin kahden vuoden ajan.

Zidane jätti Real Madridin päävalmentajan paikan toukokuussa 2021.

Zidane tavoitteli hiljattain Ranskan A-maajoukkueen päävalmentajan paikkaa, mutta jalkapalloliitto päätti tehdä jatkosopimuksen Didier Deschampsin kanssa. Zidane on saanut kahden vuoden aikana tarjouksen ainakin PSG:ltä, mutta ei ole ollut järin kiinnostunut siirtymään pariisilaisseuran peräsimeen.

RMC:n saamien tietojen mukaan Zidanen tavoite on löytää itselleen uusi seura tänä kesänä. Zidane haluaisi aloittaa pitkän projektin uudessa seurassa, eikä seuran ole välttämättä oltava edes mukana ensi kaudella europeleissä. Lähteen mukaan Zidane pitää Juventusta ykkösvaihtoehtonaan.

Zidane oli lähellä siirtyä Juventuksen peräsimeen jo alkuvuodesta 2019. Tuolloin neuvottelut olivat edenneet pitkälle, mutta lopulta Zidane päätti palata kesken kauden Real Madridiin, kun seura oli antanut potkut silloiselle päävalmentajalleen Santiago Solarille. Sen sijaan tällä hetkellä Zidane olisi hyvinkin halukas palaamaan Juventukseen – tällä kertaa valmentajan roolissa.

RMC:n mukaan ainoa este Zidanen siirtymisessä Juventuksen peräsimeen liittyy rahaan. Juventuksen nykyisen päävalmentajan Massimiliano Allegrin sopimus seuran kanssa päättyy kesällä 2025. Jos Juventus antaisi potkut Allegrille ja muulle valmennusjohdolle, maksaisi se seuralle yli 20 miljoonaa euroa. Juventuksen taloudellinen tilanne on jo muutenkin heikko ja sen on myytävä pelaajia kesällä tasatakseen tilejään.