AC Milanin laitahyökkääjä Rafael Leão on solminut kesään 2028 ulottuvan jatkosopimuksen, kertoo Athletic. Hänen vanha diilinsä olisi päättynyt ensi kauden jälkeen.

Leão, 23, siirtyi Milaniin vuonna 2019 Lillestä vajaan 30 miljoonan euron kaupassa, ja hän on hiljalleen noussut yhdeksi pelipaikkansa arvostetuimmista pelaajista Euroopassa.

Viime kaudella Portugalin maajoukkuelaituri valittiin koko sarjan parhaaksi pelaajaksi, kun Milan voitti Serie A:n mestaruuden. Kuluvalla kaudella Leão on ollut Rossonerin tehokkain pelaaja 13 osumallaan ja 13 maalisyötöllään.

Gazzetta dello Sportin mukaan Leãon uusi vuosipalkka on seitsemän miljoonaa euroa, minkä lisäksi hän saa jatkosopimuksen yhteydessä kahden miljoonan euron allekirjoitusbonuksen. Milan nostaa myös hänen ulosostoklausuuliaan, joka oli edellisessä diilissä 150 miljoonaa euroa.

Leão on ollut huhujen mukaan sekä Chelsean että Real Madridin kiikarissa, mutta hän halusi jäädä San Sirolle.