HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti yrittää saada entisen seuransa Crystal Palacen kannattajat Käärijän tueksi Euroviisuissa.

Viisufinaali järjestetään lauantaina Liverpoolissa. Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, edustaa Suomea kappaleellaan Cha Cha Cha.

Vuosina 2001-2006 Palacea edustanut Riihilahti, 46, kyseli torstaina Twitterissä lontoolaisseuran kannattajilta ääniä Suomen viisuedustajalle. Riihilahden kumppani Katri Mäkinen on tanssijana mukana Käärijän esityksessä.

– Kotkat (Crystal Palacen lempinimi) pitävät yhtä, eikö niin? Joten rakkaat Crystal Palacen kannattajat, pyydän teitä ystävällisesti tukemaan huomenna Suomea Eurovision-laulukilpailussa, jossa esiintyy Käärijä ja parempi puoliskoni Katri. Hän (Mäkinen) on suuri Crystal Palacen kannattaja, joten äänestäkää.

Aki Riihilahti

@akiriihilahti
Eagles stick together, right? So dear Crystal Palace supporters, I kindly ask you to support tomorrow Finland in Eurovision song contest in which #Käärijä and my better half Katri is performing. She is a big Crystal Palace supporter so please vote #Eurovision @CPFC @Holmesdale