Saksan Bundesliigassa tapahtui lauantaina iso hetki mestaruustaiston kannalta, kun Bayern München hävisi kotikentällään RB Leipzigille 1-3.

Bayern lähti tauolle johdossa Serge Gnabryn maalilla, mutta Leipzig kiri toisella jaksolla ohi Konrad Laimerin, Christopher Nkunkun ja Dominik Szoboszlain osumilla.

Kirjoitushetkellä Bayern johtaa yhä Bundesliigaa, mutta se on vain pisteen edellä Borussia Dortmundia, joka on pelannut ottelun vähemmän. Bayernilla on enää yksi peli jäljellä ja Dortmundilla kaksi, joten mestaruus on BVB:n käsissä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
1. Bayern—68 points
2. Dortmund—67 points

Two matchdays left to decide the Bundesliga title ⚔️

Bayern kohtaa viimeisessä ottelussaan Kölnin ja Dortmund saa vastaansa vielä Augsburgin sekä Mainzin.

Borussia Dortmund on viimeksi voittanut Bundesliigan mestaruuden kaudella 2011-12. Sen jälkeiset kymmenen mestaruutta ovat menneet kaikki Bayern Münchenille.

Bayernin monivuotinen luottopelaaja Thomas Müller sysäsi lauantain tappion jälkeen paineet Dortmundille.

– Jotain on väärin, jos Bayern ei ole sarjakärjessä, kommentoi Müller BuliNewsin mukaan.

– Meillä on kuitenkin vielä yksi peli jäljellä, ja nyt on kyse siitä, että lähdemme täysillä liikkeelle. Minä en muuta ajattele. Ehkä suojelen itseäni tietoisesti, mutta siltä minusta tuntuu.

– Dortmundin on vielä voitettava kaksi viimeistä peliään, ja haluan nähdä sen ensin. Jos he voittavat, niin onnittelut. Mutta siihen asti meidän pitää antaa kaikkemme, jotta voimme ottaa kolme pistettä Kölnistä ensi viikolla. Haluan nähdä Dortmundin voittavan kahdesti. Sitten näemme, mitä tapahtuu. Jos voitamme ensi viikolla, voimme silti olla mestareita.