Bayern München tiedotti lauantaina antaneensa potkut toimitusjohtajalleen Oliver Kahnille ja jalkapallojohtajalleen Hasan Salihamidžićille.

Bayern varmisti lauantaina Bundesliigan mestaruuden voitettuaan Kölnin vieraskentällä 2-1. Lue lisää täältä.

Jo kesken ottelun saksalaismediat julistivat yhteen ääneen kaksikon saaneen potkut tehtävistään. Kahn ei ollut paikan päällä Kölnissä seuraamassa ottelua. Salihamidžić sen sijaan juhli aitiossa Jamal Musialan 89. minuutin voittomaalia.

Salihamidžić ja Kahn ovat saaneet huomattavaa kritiikkiä jo pitkään. Saksalaismediassa kerrottiin jo noin kuukausi sitten, että Kahn saa pian potkut toimitusjohtajan paikalta.

Jan-Christian Dreesen on Bayernin uusi toimitusjohtaja. Salihamidžićin korvaaja ei ole sen sijaan vielä selvillä. Dreesen työskenteli seuran varapuheenjohtajana kymmenen vuoden ajan ennen nousuaan Kahnin korvaajaksi puheenjohtajan paikalle.

Kahn ehti työskennellä Bayernin puheenjohtajana kahden vuoden ajan. Salihamidžić ehti sen sijaan työskennellä urheilutoimen- ja jalkapallojohtajana noin kuusi vuotta. Kaksikko edusti Bayernia myös pelaajaurillaan.

LUE MYÖS: Bayern-legenda Thomas Müller teki Bundesliigan historiaa