Andrea Pirlo on parhaillaan työttömänä.

Turkin pääsarja Fatih Karagümrük tiedotti hiljattain purkaneensa Pirlon työsopimuksen. Pirlon sopimus olisi päättynyt kesäkuussa, mutta joukkueella ei ollut kauden viimeisissä otteluissa enää mitään pelattavaa, joten sopimus purettiin. Seura ei olisi tarjonnut jatkosopimusta Pirlolle.

Italialaismedian mukaan on kuitenkin hyvin mahdollista, että Pirlo palaa valmentamisen pariin jo seuraavien päivien aikana.

Muun muassa Calciomercaton mukaan Pirlo neuvottelee Pisan kanssa sopimuksesta.

Pisa sijoittui päättyneellä kaudella 11. sijalle Serie B:ssä ja etsii uutta päävalmentajaa. Lähde kertoo osapuolten olevan jatkuvassa kontaktissa, mutta toistaiseksi Pisan palkkatarjous ei vastaa Pirlon vaatimuksia.

Pirlo on työskennellyt valmentajana noin kolmen vuoden ajan. 

Juventus palkkasi Pirlon B-joukkueensa päävalmentajaksi heinä-elokuun vaihteessa 2020, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin silloinen edustusjoukkueen päävalmentaja Maurizio Sarri sai potkut ja Pirlo nostettiin ykkösmiehistön valmentajaksi. Pirlo valmensi Juventusta kauden 2020-21. Juventus sijoittui Serie A:ssa neljänneksi ja putosi Mestarien liigasta neljännesvälierissä, mutta voitti Coppa Italian.

Pirlon pesti Turkissa kesti niin ikään vain yhden kauden.