Bayern München antoi maaliskuussa potkut Julian Nagelsmannille.

Nagelsmann ehti valmentaa Bayernia alle kahden vuoden ajan. Nagelsmannin potkujen aikaan Bayern oli juuri pudottanut PSG:n Mestarien liigan neljännesvälierissä, oli mukana Saksan cupissa ja oli Bundesliigassa pisteen päässä sarjaa johtaneesta Borussia Dortmundista.

Bayernin ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Joshua Kimmich kummasteli julkisuudessa Nagelsmannin potkuja. Kimmich oli yksi Nagelsmannin suurimmista puolestapuhujista.

Bildin saamien tietojen mukaan Kimmich on pettynyt oloonsa Bayernissa ja on mahdollista, että pelaaja vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen. Bayern-luotsi Thomas Tuchel haluaisi Kimmichin pelipaikalle puolustavamman pelaajan.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona on hyvin kiinnostunut hankkimaan Kimmichin kesän siirtoikkunassa. Lehti kertoo Kimmichin olevan innoissaan mahdollisuudesta aloittaa uusi haaste kotimaansa ulkopuolella. Mundo Deportivon mukaan Kimmich on kiinnostunut Barcelonan projektista.

28-vuotias Kimmich on edustanut Bayernia noin kahdeksan vuoden ajan. Kimmichillä on viikonloppuna mahdollisuus varmistaa uransa kahdeksas Bundesliigan mestaruus.

LUE MYÖS