PSG on saanut tarpeekseen Neymarista.

Se ei ole itsessään uutinen, sillä ranskalaismediassa on puhuttu jo pitkään siitä, että PSG on kyllästynyt Neymariin ja haluaisi päästä hänestä eroon jo kesän siirtoikkunassa.

Neymarista eroon pääseminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä muun muassa The Athleticin mukaan Neymar haluaa viettää loppu-uransa Pariisissa, eikä ole suunnitellut lähtevänsä muihin maisemiin.

Keskiviikkoiltana PSG:n ultrakannattajat ilmestyivät Neymarin asunnon eteen ja vaativat yhteen ääneen pelaajaa jättämään seuran. PSG julkaisi sittemmin tiedotteen, jossa se tuomitsi kannattajiensa tempauksen.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Neymarin mielipide on muuttunut. Neymar on avoin idealle PSG:n jättämisestä. Neymar tiedostaa, etteivät kannattajat halua hänen pysyvän Pariisissa. Neymar on myös hyvin tietoinen siitä, ettei PSG suinkaan laittaisi vastaan, jos hän lähtisi muualle – päinvastoin.

L’Équipen mukaan PSG on avoin päästämään Neymarin lainalle, jossa olisi mukana osto-optio.

31-vuotiaan Neymarin nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2027. Neymarin kausi päättyi jo helmikuussa nilkkavammaan. Neymar käväisi nilkkaleikkauksessa ja palannee pelikuntoon kesään mennessä.

LUE MYÖS