Lionel Messi palaa lauantaina Paris Saint-Germainin kokoonpanoon ensimmäistä kertaa hyllytyksensä jälkeen.

PSG hyllytti Messin, 35, kuunvaihteessa kahdeksi viikoksi, koska hän matkusti ilman seuran lupaa Saudi-Arabiaan hoitamaan turismilähettilään velvollisuuksiaan ja oli siten harjoituksista sivussa.

Tapahtuneen jälkeen Messi pyysi anteeksi ja sanoi luulleensa väärin, että PSG:llä olisi ollut vapaapäivä silloin, kun hän teki matkansa.

– Totta puhuen oletin, että meillä olisi ollut ottelun jälkeen vapaapäivä, kuten viime viikkoinakin. Olin organisoinut tämän matkan Saudi-Arabiaan. Olin jo aiemmin perunut sen, mutta tällä kertaa en pystynyt. Toistan pyytäväni anteeksi tekoani ja odotan, mitä seura päättää, kommentoi Messi julkaisemallaan videolla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Christophe Galtier: “Leo Messi will start tomorrow. He was training at very good level, his attitude was perfect”. 🚨🔴🔵 #PSG

The suspension has been removed on Monday — after Leo’s statement last Friday.

Argentiinalaistähti oli hyllytyksensä takia sivussa PSG:n sarjaottelusta Troyesia vastaan ja palasi joukkueharjoituksiin viime maanantaina. Pariisilaisten päävalmentaja Christophe Galtier sanoi perjantaina lehdistötilaisuudessaan, että Messi on jälleen mukana lauantain pelissä AC Ajacciota vastaan.

– Hän on avauskokoonpanossa huomenna. Puhuin hänen kanssaan tiistaina nähdäkseni, mikä hänen mielentilansa oli, ja huomasin hänen olevan hyvin päättäväinen pelaamisesta, sanoi Galtier BBC:n mukaan.

Messin odotetaan lähtevän PSG:stä tämän kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy. Huhuissa häntä on viety rahakkaalla sopimuksella Saudi-Arabiaan tai takaisin Barcelonaan, josta hän siirtyi Ranskaan toissa vuonna.