Paris Saint-Germain ei aio uusia tähtihyökkääjänsä Lionel Messin sopimusta, kertoo L’Équipe.

Messi, 35, siirtyi PSG:hen kesällä 2021 jätettyään Barcelonan, joka ei kyennyt talousvaikeuksiensa takia pitämään häntä.

Argentiinalaistähti allekirjoitti tuolloin kahden vuoden sopimuksen, joka sisältää option yhdestä lisävuodesta. L’Équipen mukaan PSG ei kuitenkaan aio käyttää tuota optiota.

Näin ollen Messistä tulee ensi kesänä sopimukseton pelaaja, joka voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta. Viime vuoden maailmanmestaria on viety siirtohuhuissa takaisin Barcelonaan, mutta myös Inter Miamiin ja Saudi-Arabiaan.

Aiemmin tällä viikolla ranskalaismediassa on uutisoitu, että PSG on päättänyt hyllyttää Messin kahden viikon ajaksi, koska hän matkusti ilman lupaa Saudi-Arabiaan, jonka virallisena turismilähettiläänä hän toimii.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Paris Saint-Germain have decided to suspend Lionel Messi with immediate effect for two weeks, sources confirm.

The suspension will take place now after Messi’s trip to Saudi NOT authorized by the club as per @RMCSport.

Messi side, still waiting on official communication.

PSG:n pelaajat olisivat saaneet vapaapäivän, jos he olisivat voittaneet sunnuntaina Lorientin, mutta pariisilaisjätti kärsi kotikentällään 1-3-tappion. Messi ei kuitenkaan osallistunut maanantain harjoituksiin, vaan matkusti ilman lupaa hoitamaan yhteistyödiilinsä velvollisuuksia Saudi-Arabiaan.

Messi ei pelaa tai harjoittele hyllytyksensä aikana PSG:n joukkueen kanssa, ja häneltä vähennetään kahden viikon palkka tienesteistään.

Argentiinalaistähti saattaa voittaa tällä kaudella toisen peräkkäisen Ranskan-mestaruutensa PSG:ssä, mutta hän ei ole erinomaisista maali- ja syöttötilastoistaan huolimatta ollut kannattajien suuressa suosiossa.

Osa on ollut sitä mieltä, että Messi ei ole vastannut tähtitieteellisen palkkansa tuomiin odotuksiin, mutta isompana ongelmana on nähty se, että hän ei ole väitetysti kovin sitoutunut PSG:hen. Messillä on ollut usein tapana matkustaa Ranskasta pois vapaapäivinään, eivätkä kannattajat ole pitäneet siitä, että Messi ei ole käynyt kiittämässä joukkuekaveriensa kanssa katsojia joidenkin pelien jälkeen.