Hollannin pääsarjamestaruuden voittanut Feyenoord tiedotti perjantaina tehneensä jatkosopimuksen päävalmentajansa Arne Slotin kanssa.

Slotin tuore sopimus kestää kesään 2026 asti. Slotin tulevaisuudesta puhuttiin paljon viime viikkoina.

Tottenham neuvotteli valmentajan kanssa sopimuksesta, mutta luotsi totesi aiemmin tällä viikolla julkisuudessa aikovansa jatkaa innoissaan uraansa Feyenoordin päävalmentajana.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Tottenham tunsi olonsa petetyksi ja Tottenham kokee Slotin käyttäneen seuraa hyväkseen saadakseen Feyenoordilta palkankorotuksen.

– Meillä oli loistava kausi Feyenoordin kanssa. Saimme mestaruuden palkintona tekemästämme työstä, mutta haluan jatkaa tämän projektin rakentamista. Kesän jälkeen meitä odottaa seikkailu Mestarien liigassa ja meidän on puolustettava sarjamestaruuttamme, Slot totesi Feyenoordin tiedotteessa.

Tottenham sen sijaan etsii edelleen uutta päävalmentajaa. Tottenham antoi maaliskuussa potkut Antonio Contelle ja muutamaa viikkoa myöhemmin silloiselle väliaikaisvalmentajalleen Cristian Stellinille. Ryan Mason on toiminut sittemmin joukkueen uutena väliaikaisvalmentajana.