Cristiano Ronaldo siirtyi vuodenvaihteessa vapaana agenttina saudiarabialaiseen Al-Nassriin.

38-vuotias Ronaldo on viimeistellyt 15 pelaamassaan ottelussa 12 maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä. Al-Nassr on Saudi-Arabian pääsarjassa toisena kolme pistettä perässä sarjakärki Al-Ittihadia. Sarjaa on pelaamatta viisi kierrosta.

Viime aikoina kansainvälisessä mediassa on puhuttu siitä, ettei Ronaldo olisi enää tyytyväinen Saudi-Arabiassa ja haluaisi palata Eurooppaan. Se on tosin helpommin sanottu kuin tehty, sillä Ronaldo ei tiettävästi herättänyt ollenkaan kiinnostusta Euroopassa ennen siirtoa Al-Nassriin.

Brasilialaislegenda Rivaldo otti kantaa Ronaldon tilanteeseen.

– Ymmärrän, että joskus pelaajat antavat itsensä tulla huijatuiksi rahakkaiden sopimusten vuoksi Saudi-Arabiassa, mutta myöhemmin siellä elämä on paljon suljetumpaa, eikä jalkapallo ole niin helppoa kuin odotat. Voi olla, että Ronaldo on pettynyt ja miettii tulevaisuuttaan. Kenties raha ei kompensoi sitä, ettei elämä ole niin onnellista siellä, Rivaldo totesi AS:lle.

Rivaldon mielestä portugalilaistähti voisi siirtyä takaisin Real Madridiin.

– Olisi hienoa niin Ronaldolle kuin jalkapallolle ylipäätään, jos hän palaisi Real Madridiin uransa viimeisiksi vuosiksi. Tietenkin kannattajien pitäisi ymmärtää, ettei häneltä voi vaatia samaa kuin 25-26-vuotiaana, mutta Ronaldo voisi silti edelleen auttaa joukkuetta.

LUE MYÖS