Päävalmentaja Toni Koskela oli turhautunut HJK:n heikkoon esitykseen Ilveksen vieraana. Helsinkiläisseura vältti Tampereella tappion Bojan Radulovicin lisäajan osuman ansiosta.

Radulovicin maali syntyi viime hetkillä ajassa 90+4. Toukokuun kolmas pistemenetys ei kuitenkaan lämmittänyt Koskelaa.

– Lisäajan tasoitusosuma pelissä, jossa olimme todella vaatimattomia ja Ilvestä monella tapaa huonompia, lämmittää vähän, mutta peliesityksemme ei lämmitä yhtään, Koskela summasi esityksen HJK:n verkkosivuilla.

– Meillä ei ollut pallollisena paras päivä, minkä takia yritimme selkeyttää ja yksinkertaistaa hyökkäyspelaamistamme, jotta saisimme painopistettä ylöspäin. Emme kuitenkaan onnistuneet siinä muutamia hetkiä lukuun ottamatta.

HJK on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen Veikkausliigassa toisena yhden pisteen verran KuPS:ia perässä.

LUE MYÖS!