Bayern Münchenin puheenjohtaja Herbert Hainer on vahvistanut huhut, että seurassa harkitaan Sadio Manén myyntiä. Saudiseura Al-Nassr käsittelee asiaa Manén kanssa parhaillaan.

– Bayern tietää tästä, sanoi Hainer Japanissa uutistoimisto Deutsche Presse-Agenturin mukaan.

– Mutta nämä ovat alustavia keskusteluja. Täytyy odottaa, katsellaan.

Manén agentin ja Al-Nassrin välisistä neuvotteluista uutisoi ensimmäisenä saksalaislehti Bild. Toimittaja James Bengen mukaan Al-Nassr olisi valmis maksamaan 40 miljoonaa euroa siirron mahdollistamiseksi.

Manén käteen jäävä palkka olisi myös 40 miljoonaa euroa. Se on noin viidesosa siitä, mitä joukkueen kapteeni Cristiano Ronaldo ansaitsee vuodessa.

Al-Nassr on tehnyt järkeviä investointeja kesän siirtoikkunassa. Keskikenttäpelaajat Seko Fofana ja Marcelo Brozović herättivät tahoillaan kiinnostusta myös AC Milanissa ja Barcelonassa. Puolustaja Alex Telles pelasi puolestaan mainion kauden Sevillassa, ja hän on saanut hyvin vastuuta Brasilian maajoukkueessa.

Mané, 31, siirtyi todella suurin odotuksin Bayerniin viime vuonna. Tehottomuus, kuukausia kestänyt loukkaantuminen ja lyöntikohu Leroy Sanén kanssa käänsivät kannattajat häntä vastaan. Takkuinen kausi teki hallaa senegalilaisen asemalle yhtenä maailman parhaista pelaajista.