Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki avasi keskiviikkona maalitilinsä uudessa seurassaan, kun hänen edustamansa Minnesota United kaatoi Houston Dynamon MLS:ssä 3-0.

Pukki, 33, debytoi Minnesotan paidassa viime viikonloppuna Austin FC:tä vastaan tullen vaihdosta sisään. Houstonin vieraana Suomen maajoukkuehyökkääjä oli ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa ja kiitti luottamuksesta iskemällä vieraiden toisen osuman.

Emanuel Reynoso käännähti näppärästi pallon kanssa ja pelasi läpiajoon Pukin, joka sijoitti spurttinsa päätteeksi pallon oikeaan alakulmaan.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Minnesota United FC

@MNUFC
LET'S GET THIS PUKKI PARTY STARTED.

#HOUvMIN | #MNUFC

Pukki kiitteli ottelun jälkeen Reynosoa loistavasta tarjoilusta ja sanoi, että tulee varmasti nauttimaan argentiinalaistaiturin kanssa pelaamisesta.

– Nautin paljon pelaamisesta hänen kanssaan. Olemme vielä ensimmäisellä viikolla, joten emme ole pelanneet niin paljon yhdessä, mutta uskon, että minulla on hauskaa hänen kanssaan kentällä, kommentoi Pukki MLS:n sivuilla.

– En malta odottaa seuraavia pelejä, ja lopulta kun meillä on hieman enemmän aikaa yhdessä, uskon, että siitä tulee vielä parempaa.

Minnesotaa edustaa myös Pukin maajoukkuekaveri Robin Lod, joka on ollut hänen luotettava tutkaparinsa Huuhkajissa, mutta Lod on tällä hetkellä sivussa tositoimista polvivamman takia.

Pukki edusti edelliset viisi kautta englantilaista Norwichia, jossa hän nousi 88 maalillaan seuralegendojen joukkoon.