Ousmane Dembélé on siirtymässä Barcelonasta PSG:hen.

Dembélé on jo läpäissyt PSG:n lääkärintarkastuksen. Dembélé matkusti aiemmin tällä viikolla Pariisiin.

Seurat neuvottelevat parhaillaan siirtosummasta. PSG:n uskotaan maksavan Dembéléstä 50 miljoonaa euroa Barcelonalle. Dembélén on määrä allekirjoittaa viisivuotinen sopimus PSG:n kanssa.

Foot Mercaton ja RMC:n saamien tietojen mukaan Barcelona on saanut hiljattain saudiarabialaiselta Al-Hilalilta hyvin merkittävän tarjouksen Dembéléstä.

Al-Hilal tarjoaa suurempaa siirtosummaa ja on lisäksi valmis maksamaan Dembélélle sadan miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Barcelona on halukas myymään Dembélén Al-Hilaliin, mutta pelaaja ei ole valmis siirtymään Saudi-Arabiaan. Dembélé on sen sijaan halukas siirtymään vain PSG:hen saamastaan jättitarjouksesta huolimatta. Foot Mercaton mukaan Dembélén PSG-siirto on vain ajan kysymys.

Katalonialaismedian mukaan Dembélén on määrä osallistua Barcelonan harjoituksiin sunnuntaina, vaikka pelaaja on poistumassa seurasta. Mundo Deportivon mukaan Dembélén on harjoiteltava joukkueen kanssa niin pitkään, kunnes siirtoneuvottelut ovat päättyneet.

Barcelonan päävalmentaja Xavi on jo aiemmin vahvistanut Dembélén siirtyvän PSG:hen.

Santi Aouna

@Santi_J_FM
🚨EXCL: 🔵🔴🇫🇷 #Liga |

◉ Le Barça veut gagner du temps dans le dossier Dembélé. Malgré un mail envoyé par le PSG au Barça pour organiser la traditionnelle VM, les Catalans n'ont toujours pas répondu.

◉ Au contraire, le Barça souhaite envoyer Dembélé en 🇸🇦. Al-Hilal propose…