Veikkausliigassa nähtiin sunnuntaina erikoisuus, kun Helsingin Jalkapalloklubin Bojan Radulović painoi kolme maalia kuuden minuutin sisään.

Ottavana osapuolena oli kotijoukkue FC Inter Turku. Radulović vaihdettiin kentälle 57. minuutin kohdalla, ja ensimmäisen maalinsa hän iski jo 62. minuutilla, kun hän venytti jalkansa matalaan keskitykseen. Interin maalivahti Eetu Huuhtanen yritti ehtiä syötön väliin, mutta liian myöhään.

Toisen maalinsa serbialaishyökkääjä ampui rangaistuspotkusta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALEJA ⚽️⚽️

HJK tulee ensin tasoihin ja heti perään ohi, kun Bojan Radulovic osuu kahdesti reiluun minuuttiin ⚪️🔵

1–2!

#veikkausliiga #INTHJK

Hattutemppuaan varten Radulović pelasi seinäsyötön rankkarialueen rajan tuntumassa, harhautti itsensä puolustajan ohi, haki tarvittavan tilan yhdellä kosketuksella ja viimeisteli pallon keskelle maalia.

HJK voitti ottelun lopulta 3–1. Se siirtyi voitollaan Veikkausliigan kärkeen. KuPSilla on kaksi pistettä vähemmän mutta myös yksi ottelu vähemmän pelattuna. KuPS kohtaa myöhemmin sunnuntaina SJK:n vieraissa. Pisteet olisivat kelvanneet myös FC Interille, joka jatkaa sarjan seitsemäntenä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

MAALI ⚽️

KNALLI VITOSEEN 🎩
BOJAN RADULOVIC 🇪🇸

HJK:n johto Turussa nyt 1–3!

Muokattu 21.8. klo 11.55: Otsikkoa muutettu. Aiempi otsikko oli ”HJK:n hyökkääjän harvinainen salamahattutemppu pilasi turkulaisten illan”.