Leo Messi siirtyi kesällä vapaana agenttina Huuhkajista tutun Robert Taylorin joukkuetoveriksi MLS-seura Inter Miamiin.

Messi on sittemmin tehnyt hurjaa jälkeä Taylorin kanssa. Kaksikko on johdattanut Inter Miamin Leagues Cupin finaaliin, jossa se kohtaa varhain sunnuntaiaamuna Nashvillen.

Messi on pelannut kuusi ottelua Inter Miamin paidassa, joissa on syntynyt yhteensä yhdeksän maalia.

Messi, 36, piti lehdistötilaisuuden myöhään torstai-iltana. Messiltä tiedusteltiin muun muassa sitä, tavoitteleeko hän edelleen Ballon d’Orin voittoa.

– Olen sanonut monesti urani aikana, että Ballon d’Or on yksi hienoimmista palkinnoista yksilötasolla, mutta en ole koskaan antanut sille painoarvoa, koska minulle joukkueen kanssa voitetut pokaalit ovat tärkeämpiä. Olen onnekas voitettuani kaiken. Maailmanmestaruuden jälkeen en mieti Ballon d’Oria. Maailmanmestaruus oli minulle suurin mahdollisin palkinto ja nyt nautin hetkestä. Totta puhuen en edes ajattele Ballon d’Oria. Jos voitan sen, niin hieno juttu, mutta jos en, niin mitään ei tapahdu.

Messi siirtyi kaksi vuotta sitten vapaana agenttina PSG:hen. Messi oli jo matkustanut Barcelonaan allekirjoittaakseen jatkosopimuksen FC Barcelonan kanssa, mutta toisin kävi. Barcelonan seurajohto ilmoitti viime hetkellä, ettei jatkosopimus synnykään talousvaikeuksien kanssa ja Messin olikin etsittävä itselleen uusi seura. Aika Pariisissa ei ollut helppoa.

– Lähtöni Barcelonasta Pariisiin ei ollut asia, jonka toivoin tapahtuvan. En halunnut lähteä ja se tapahtui niin nopeasti. Minun piti sopeutua nopeasti täysin uuteen ympäristöön ja seuraan. Se oli vaikeaa, mutta täällä asiat ovat täysin erilaisia. Barcelonasta Pariisiin muuttaminen oli vaikeaa. Tänne muuttaminen oli täysin erilaista. Meillä oli kaksi vaikeaa vuotta Pariisissa, emmekä olleet onnellisia, mutta täällä olemme onnellisia. En puhu ainoastaan urheilullisesta puolesta, vaan siviilielämästä perheeni kanssa. Se liittyy siihen, miten täällä eletään ja vietetään aikaa.

Lähde: AS