AS Roma pelaa seurahistoriansa surkeinta alkukautta Serie A:ssa. Kuudesta sarjaottelusta tuloksena on vain viisi pistettä ja sarjataulukon 16. sija.

Sarjanousija Genoa rökitti AS Roman torstai-iltana maalein 4-1. Genoan jokainen maalia kohti mennyt laukaus löysi tiensä AS Roma -vahti Rui Patricion taakse.

José Mourinhon AS Roma on ajautunut melkoisiin ongelmiin.

AS Roma on voittanut vain kaksi edellisestä 15 sarjaottelustaan. Kyseessä on myös Mourinhon valmennusuran huonoin alkukausi. AS Roman tavoite on sijoittua kuluvalla kaudella neljän parhaan joukkoon päästäkseen ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Neljäs sija on karannut jo seitsemän pisteen päähän, vaikka kausi on vasta alkutekijöissään.

– Tämä on AS Roman historian surkein alkukausi Serie A:ssa. Se pitää paikkansa, ja tämä on myös urani huonoin alkukausi. Myös se pitää paikkansa, ettei AS Roma ollut koskaan aiemmin päässyt kahteen peräkkäiseen eurofinaaliin. Päästämme liikaa maaleja. Jokainen veto menee maaliin, Mourinho päivitteli ottelun jälkeen.

Italialaismedian mukaan Mourinho ei ole toistaiseksi potku-uhan alla, mutta tilanne saattaa muuttua, jos tulokset eivät muutu nopeasti.