Ángel Di María palasi kesällä Benficaan.

Di Marían sopimus Juventuksen kanssa päättyi, joten Benfica ei joutunut maksamaan kokeneesta tähtipelaajasta siirtokorvausta. Di María pelasi Benficassa vuodet 2007-10.

Di María, 35, on pelannut tehokkaan alkukauden Portugalin pääsarjassa. Neljässä ottelussa on syntynyt yhteensä kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä. Di María on sarjan maalipörssissä toisena.

Benfican puheenjohtaja Rui Costa paljasti seuran haastattelussa, ettei Di María halunnut edes tietää, millaista palkkaa seura oli suunnitellut hänelle. Costan mukaan raha oli täysin toissijaista Di Maríalle, joka halusi vain palata kotiin.

– Di María allekirjoitti sopimuksensa kuukausi ennen kuin julkaisimme sen. Di María ei halunnut kuunnella muiden seurojen tarjouksia kuultuaan Benfican kiinnostuksesta. Hän suostui tulemaan tänne ilman allekirjoitusbonusta, eikä hänen palkkansa ole edes joukkueen suurin.

– Di María ei edes halunnut tietää, millainen hänen palkkansa tulisi olemaan, eikä hän pyytänyt euroakaan lisää. Di María sanoi minulle haluavansa palata Benficaan. Palkka oli hänelle samantekevää.

LUE MYÖS: Ángel Di María hylkäsi saudimiljoonat palatakseen vanhaan seuraansa: ”Sydämeni teki valinnan”