Etelä-Amerikan MM-karsinnat pyörähtivät käyntiin torstain ja perjantain välisenä yönä.

Hallitseva maailmanmestari Argentiina aloitti karsintaurakkansa voitettuaan kotikentällään Ecuadorin 1-0.

Leo Messi viimeisteli ottelun ainoan maalin. Argentiina sai vapaapotkun 78. minuutilla ja tuttu mies asteli pallon taakse. Tulos oli varsin odotettu. Pallo löysi tiensä varmasti Ecuadorin maaliin. Ecuadorin verkkoon syntynyt vapaapotkumaali oli Messin 104. täysosuma Argentiinan A-maajoukkueessa.

Messi, 36, on kahdeksan ottelun mittaisessa maaliputkessa maaotteluissa. Maaliputki olisi peräti 15 ottelun mittainen, jos Messi olisi onnistunut maalinteossa MM-lopputurnauksen lohkovaiheen päätösottelussa Puolaa vastaan.

Katso Messin vapaapotkumaali twiittiupotuksesta. Jos et näe twiittiä, katso se täältä.

CONMEBOL.com

@CONMEBOL
💎 ¡Una joya! Todas las repeticiones del golazo de tiro libre de Leo Messi.

#CreeEnGrande