Lionel Messin siirto Inter Miamiin on lisännyt kiinnostusta MLS-joukkueen otteluita kohtaan. Organisaatio on kuitenkin saanut kritiikkiä osakseen. Se on nostanut pääsylippuhintoja kysynnän kasvun takia. Nousu on ollut räjähdysmäistä.

– Vi**n loukkaavaa uskollisia faneja kohtaan. Meillä ei edelleenkään ole oikeaa jalkapallostadionia eikä taitotason kehitys millään vastaa 82 prosentin korotusta, kommentoi eräs Inter Miamin fani yhteisöpalvelu X:ssä perjantaina, kun häntä oli tiedotettu sähköpostilla uusista hinnoista.

– Kausikorttini kaudelle 2023 oli 6 802 Yhdysvaltain dollaria kahdelta henkilöltä. Jos haluaisin uusia [tilaukseni], maksu olisi 30 600 dollaria, kommentoi puolestaan toinen fani.

Toinen fani kertoi myöhemmin saaneensa Inter Miamilta sähköpostiviestin, jossa tarkennettiin, että lipun hinnan nousu on todellisuudessa hitaampaa. Inter Miamin päässä oli tapahtunut inhimillinen virhe, jonka myötä hinta oli ilmoitettu kaksinkertaisena. Oikea hinta hänen lippupaketilleen on 15 300 dollaria.

Inter Miamin kausikorttien hinnat ovat silti maailman korkeimmat. Joukkueen kalleinta kausikorttivaihtoehtoa kaupataan 45 900 Yhdysvaltain dollarin kiskurihintaan. Sillä saa käyttöönsä aition 17 kotiotteluun. Piippuhyllyn huonoimman paikan saa varattua 867 dollarilla.

Miamin toinen paikallisseura, Miami FC, kiusoitteli Inter Miamia markkinoimalla perjantaina omia pääsylippujaan. Aikuisten kausikortti Miami FC:n otteluihin maksaa 250 dollaria. Kortin oheistuotteena saa muun muassa aidon pelipaidan.

Messi on ihanteellinen PR-mies, mutta Inter Miamin peleistä katoaa yleisö, kun hän ei ole kentällä. Hän on tällä hetkellä loukkaantuneena. Hän on pelannut Inter Miamin viidessä edellisessä ottelussa yhteensä vain 36 minuuttia.