Bayer Leverkusen on pelannut suorastaan upean alkukauden.

Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen lähti lokakuun maajoukkuetauolle Bundesliigan kärkipaikalta. Seitsemästä ottelusta tuloksena on kuusi voittoa ja tasapeli Bayern Münchenin vieraana. Toisena sarjataulukossa oleva Stuttgart on pisteen Leverkusenia perässä.

Hradecky on pitänyt alkukaudella kolme nollapeliä Bundesliigassa.

Leverkusenin päävalmentaja Xabi Alonso on tehnyt loistavaa työtä seurassa.

Leverkusen palkkasi Alonson päävalmentajakseen noin vuosi sitten, kun seura oli pelannut surkeimman alkukauden vuosikausiin ja oli putoamistaistossa. Alonso johdatti Leverkusenin lopulta Bundesliigassa kuudenneksi ja Eurooppa-liigan välierävaiheeseen.

Alonso allekirjoitti elokuussa kaksivuotisen jatkosopimuksen Leverkusenin kanssa, joka pitää espanjalaisen alustavasti seurassa kesään 2026 saakka.

Bildin saamien tietojen mukaan Alonson sopimuksessa on pykälä, jonka avulla hän voi jättää halutessaan Leverkusenin, jos luotsi saa tarjouksen Real Madridista, Bayern Münchenistä tai Liverpoolista. Alonso edusti kyseisiä seuroja pelaajaurallaan. Sopimuspykälä tulee voimaan ensi kesänä, eikä se päde muihin kuin kolmeen edellä mainittuun seuraan.

Ainakin Real Madridin on kerrottu etsivän itselleen uutta päävalmentajaa ensi kaudeksi.