Manchester Unitedin toppari Harry Maguire sanoo, että seuralegenda David Beckham otti häneen yhteyttä neuvoakseen, miten selviytyä katsojien armottomalta kritiikiltä.

Maguire, 30, on jo pitkään ollut sekä Unitedin omien kannattajien että vastustajien fanien silmätikkuna. Topparin kohtelu nousi jälleen tapetille viime kuussa, kun Skotlannin kannattajat ilkkuivat Maguirelle jatkuvasti ottelussa Englantia vastaan.

Manchester Unitedissa Maguirelle on sattunut viime kausina kohtalokkaita virheitä, jotka ovat kääntäneet osan seuran kannattajista häntä vastaan. Englannin maajoukkueen kannattajat taas ovat kyseenalaistaneet Maguiren paikan maajoukkueessa, koska hän on jäänyt viime aikoina Unitedissa vähälle peliajalle.

Beckham, 48, joutui parjauksen kohteeksi saatuaan punaisen kortin, kun Englanti hävisi Argentiinalle vuoden 1998 MM-kisoissa. Maguiren mukaan Englannin ex-kapteeni otti häneen yhteyttä Skotlanti-ottelun jälkeen ja antoi arvokkaita neuvoja.

– Puhuin Davidin kanssa noin kolme viikkoa sitten Skotlanti-pelin jälkeen. Hän otti minuun yhteyttä, joten se oli todella ystävällistä häneltä, ja arvostin sitä todella, sanoi Maguire Guardianin mukaan.

– Se merkitsi kaikkea. Olen puhunut siitä, että David Beckham oli pelaaja, jota katsoin ylöspäin ja jota seurasin, kun olin nuori poika. Valitettavasti en päätynyt oikealle laidalle tekemään ja syöttämään yhtä monta maalia kuin hän, mutta hän oli suuri roolimalli, kun olin nuori.

– Se osoittaa, miten tyylikäs hän on, kun hän otti yhteyttä ja lähetti minulle viestin. Arvostan sitä todella paljon. Se oli koskettavaa.