Mestarien liigan lohkovaiheen toinen kierros potkaistiin käyntiin tiistaina.

Real Madrid nappasi lohkovaiheen toisen voittonsa kaadettuaan Napolin vieraskentällä 3-2. Fede Valverde iski vauhdikkaan ottelun voittomaalin noin vartti ennen loppua komealla boksin ulkopuolelta lähteneellä laukauksella, joka kimposi Napoli-vahti Alex Meret’stä maaliin.

Manchester Unitedin alakulo sai sen sijaan jatkoa. Manchester United hävisi Old Traffordilla Galatasaraylle 2-3, ja on siten edelleen pisteittä lohkossaan.

Ottelun viimeinen vartti oli vauhdikas. André Onanan harhasyöttö johti siihen, että Casemiro taklasi boksissa punaisen kortin arvoisesti Galatasarayn Dries Mertensiä. Mauro Icardi epäonnistui rangaistuspotkussa, mutta iski muutamaa minuuttia myöhemmin ottelun voittomaalin chipattuaan pallon yli Onanan.

Jos Manchester Unitedilla oli tuttuun tapaan vaikeaa, voi samaa sanoa Arsenalista. Surkeasti kautensa Ranskan pääsarjassa aloittanut Lens kukisti Arsenalin kotikentällään komeasti 2-1. Gabriel Jesus vei Arsenalin jo alkuhetkillä johtoon, mutta Lens onnistui nousemaan rinnalle ja lopulta ohi. PSV ja Sevilla päätyivät 2-2 -tasapeliin Hollannissa. Ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aikana syntyi jopa kolme maalia.

Mestarien liigan suurimpiin voittajasuosikkeihin lukeutuva Bayern München sai tehdä täyden päivätyön voiton eteen kaadettuaan FC Kööpenhaminan Tanskassa 2-1. Lukas Lerager vei FC Kööpenhaminan johtoon toisen jakson alussa, mutta Bayern nousi Jamal Musialan ja Mathys Telin maaleilla voittoon.

LUE MYÖS: Union Berlinin kannattajilta suorat sanat UEFA:lle – dramaattinen lisäajan maali ratkaisi UCL-ottelun