Ökyseura Paris Saint-Germain pelasi lauantaina Ranskan liigassa maalittoman tasapelin Clermontin kanssa. PSG:llä on seitsemän pelatun ottelun jälkeen kasassa 12 pistettä.

PSG:n kausi ei ole alkanut tuloksellisesti yhtä huonosti vielä kertaakaan sinä aikana, kun Qatarin valtio on omistanut seuran. PSG on sarjataulukossa kolmantena kaksi pistettä Monacoa perässä. Ero ei kuulosta isolta, mutta joukkue on hallinnut sarjaa siitä lähtien, kun Qatar hankki sen portfolioonsa vuonna 2012.

Kylian Mbappé, joka on pitkään ollut PSG:n suosituin pelaaja, on pelannut kaikissa kuluvan kauden otteluissa avauskierroksen jälkeen. Hän on tehnyt puolet joukkueensa maaleista.

Hämmentävän heikoksi PSG:n kauden alun tekee se, että seura operoi Ranskassa ylivoimaisilla resursseilla. Se maksaa pelaajilleen enemmän palkkaa kuin 12 seuraavaksi suurinta seuraa yhteensä. Moni tavallinen jalkapallon seuraaja ei tunne esimerkiksi Clermontista ensimmäistäkään pelaajaa. Tämä peruskatsoja päässee Ranskan liigan tuloksista selville seuraavana aamuna, kun hän lukee niistä aamun lehdessä.

Pariisilaisseura pelaa seuraavan kerran keskiviikkona, kun se matkustaa Newcastle Unitedin vieraaksi Mestarien liigassa. Se on toistaiseksi jäänyt nuolemaan näppejään tavoitellessaan Mestarien liigan voittoa, koska yksikään luotsi ei ole saanut Qatar-ajan omapäisiä tähtiä puhaltamaan yhteen hiileen. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin tuore päävalmentaja Luis Enrique tässä tavoitteessaan onnistuu.