Leeds Unitedin suomalaispelaaja Glen Kamara pelasi perjantaina upean ottelun Leicester Cityä vastaan. Käteen jäi muutakin kuin pelkkiä ylistyssanoja, sillä Leeds voitti Englannin Mestaruussarjan kärkikamppailun 1–0.

Kamara antoi pelissä 53 syöttöä, joista 47 löysi kohteensa (89 %). Maalipaikkoja hän loi kaksi, pallonriistoja hänelle kirjattiin kahdeksan. Kamara voitti suurimman osan kaksinkamppailuistaan ja kuljetti palloa viisi kertaa onnistumisprosentin ollessa 80.

Televisiokanava Sky Sports valitsi Kamaran ottelun hahmoksi, tilastopalvelu Fotmobilta hän sai ottelun parhaan arvosanan 8,1. Myös paikallisaviisi Leeds Live arvioi Kamaran joukkueensa parhaaksi pelaajaksi yhdessä Joe Rodonin kanssa.

– Uskomaton näyte keskikenttäpelaajan esiintymisestä. Luki vaaratilanteet erinomaisesti ja reagoi niihin. Rikkoi [vastustajan] peliä ja edisti oman joukkueensa etenemistä loistavilla syötöillä. Osallistui myös syvyysjuoksuilla, kirjoittaa Leeds Liven toimittaja Beren Cross.

Leeds United pelaa Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja on sarjassa kolmantena turvallisen hajuraon päässä Southamptonista. Perjantainen vastustaja Leicester City johtaa sarjataulukkoa tappiostaan huolimatta. Tappio oli sille vasta kauden toinen, kun otteluita on takana 15.

Lue lisää: