Daniel Håkans on noussut viime aikoina Markku Kanervan luottopelaajien joukkoon Huuhkajissa.

Håkans iski kesäkuussa hattutempun San Marinon verkkoon EM-karsinnoissa. 23-vuotias laitahyökkääjä onnistui maalinteossa myös viime viikolla, kun Huuhkajat kaatoi Pohjois-Irlannin 3-0. Håkans on päässyt avauskokoonpanoon Huuhkajien kolmessa edellisessä ottelussa.

Håkans on saanut mukavasti vastuuta myös seurajoukkueessaan Vålerengassa. Håkans on viimeistellyt kuluvalla kaudella neljä maalia Norjan pääsarjassa.

Vålerenga taistelee tosissaan putoamista vastaan. Sarjaa on kaksi kierrosta pelaamatta ja Våleranga on parhaillaan putoamisviivan alapuolella. Matkaa viivan paremmalle puolelle on tosin vain pisteen verran.

Norjalaisen Nettavisenin saamien tietojen mukaan Vålerenga myynee Håkansin jo tammikuussa. Nettavisen kertoo Håkansin herättäneen ainakin Serie A -seura Genoan ja Hollannin pääsarjassa pelaavan AZ Alkmaarin kiinnostuksen.

Håkans siirtyi viime talvena Jervistä Vålerengaan. Vaasalaislähtöisen laitahyökkääjän sopimus seuran kanssa päättyy joulukuussa 2026.